ГЕРБ-СДС замразяват преговорите с ПП-ДБ. Това съобщи Мария Габриел на брифинг с

...
ГЕРБ-СДС замразяват преговорите с ПП-ДБ. Това съобщи Мария Габриел на брифинг с
Коментари Харесай

Дончев: Никакъв компромис не е да подкрепиш управление, което има за крайна цел демонтаж на републиката

ГЕРБ-СДС замразяват договарянията с ПП-ДБ. Това съобщи Мария Габриел на брифинг с управлението на ГЕРБ. Политическата обстановка, подбудена от разгласяването на записи от съвещание на " Продължаваме промяната " беше разисквана през днешния ден от Изпълнителната комисия на партия ГЕРБ, съобщи кореспондент на  " Фокус ". Томислав Дончев също разяснява обстановката на брифинга на управлението на ГЕРБ. Той призна, че от ГЕРБ-СДС са създали всевъзможни взаимни отстъпки.

" Този, по чието признание, е правил " ала-бала с президента ", в този момент ни плаши с президента. Има несъгласие. Компромисът прави нещата вероятни, ние направихме всевъзможни – втори мандат, небалансирано наличие на втория, по-малкия, ярки политически фигури. 

Едно е компромис, друго е да позволиш с твоя глас да бъде конфигуриран във властта войнстващ болшевизъм. Този, който ще става министър в този кабинет, с кръв би трябвало да се подпише, че ще прави чистки - държавна администрация, служби, обучение. Разбирам апела към компромис. Никакъв компромис не е да подкрепиш ръководство, което има за последна цел ремонт на републиката. Има голяма разлика сред всеотдайност и самоубийство ", сподели Дончев.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР